2011. december 6., kedd

Találkozások

Az élet néha nagyon érdekes véletleneket produkál. Vagy csak mi látjuk bele az egyezéseket? Nemtudom.
Voltam ma anyukámnál, a látogatásomnak több oka is volt, az egyik, hogy vittem neki egy kis csokimikulást. :) A másik, hogy december 6-án született, ezért csokimiki átadással egybekötött születésnapi köszöntő is volt. :)
Viszont itt jön képbe pár érdekes dolog, ugyanis vásárolt egy kaparós sorsjegyet, ha már úgyis születésnapja van. Három számmal nyert: a 65-tel, ami a születési éve, a 6-tal, ami a születésének napja és a 17-tel, ez utóbbi  a névnapjának dátuma (január 17. Antónia). Épp a születésnapján épp ezekkel a számokkal. Eddig még talán rá is lehet fogni, hogy megesik az ilyen. Viszont tegnap megműtötték, és ennek a műtétnek az időpontja nagyonsok variálás után lett végleges, és akivel egy szobába került, szintén december 6-án született. Aztán a nővérek még rádobtak egy lapáttal és elmondták, hogy akik most az osztályon fekszenek, mind decemberiek.
Furcsa véletlenek sorozata, hogy egymástól független emberéletek egyszercsak egy időben, egy helyen találkoznak. Vagy nem is véletlen?

Nincsenek megjegyzések: